Çözüm ortaklarımızın HepsiYARDIM panelini kullanmasını kolaylaştıracak mobil uygulamamız yayına girdi.

Android işletim sistemi (Samsung, Huawei vs.) kullanan cihazlarınızda HepsiYARDIM.com üyeliğinizi daha rahat kullanabilir, gelen işlerin yönetimini daha hızlı yapabilirsiniz.

Yeni nesil yardım paneli olan uygulamamız cep telefonlarından çözüm ortaklarımıza kolaylıkla hizmet vermeyi hedeflemektedir. Yeni iş talepleri, iş geçmişi, müşteri konumuna kolaylıkla ulaşım imkanı sunan android uygulama kullanıcıların hayatını kolaylaştıracak önemli gelişmelere imza atmaktadır.

Öncelikli hedefimiz olan kolay kullanım çözüm ortaklarımız için pratik çözümleri hedeflemektedir. Tüm bunların yanı sıra hızlı ve güvenli olması android uygulama kullanımını zevkli ve kullanışlı hale getirmektedir

Hizmet sunumunda mobil hizmette kolay bakiye yükleme olanağı da sunan uygulamamız hızlı ve güvenli kullanıma önem vermektedir. Güvenilir hizmetin tek adresi olan hepsi yardım panelinde "İOS uygulamamız çok yakında yayında olacak" ve android uygulama geliştirmede fikir ve eleştirilerinizle hep birlikte yol alacağız. Hedefimiz kolay kullanım araçlarıyla çözüm ortaklarımıza güvenlikli bir hizmet sunabilmektir.

Şimdi yüklemek için aşağıdaki Google Play görseline tıklayınız.